Kalkpleister

Zowel renovaties als nieuwbouw behoren tot ons werkgebied. Indien gewenst kunnen er andere materialen voorgesteld worden.

 Natuurlijke pleister

Wij werken voor muren en plafonds met een natuurlijke kalkpleister van Lambert. Deze pleister bevat geen radioactieve straling en is een natuurlijk product. Door de verschillende fasen in de verwerking van de pleister kunnen wij een mooi en egaal pleisterwerk afleveren. Indien gewenst kunnen we ook een structuur geven aan de pleister, van golvend tot het uitzicht van kalkverf. Dit alles aan een kwalitatief goede prijs.

Verlaagde plafonds

Verlaagde plafonds bestaan uit een draagstructuur met pleisterdrager en een klassieke pleisterlaag als afwerking. Door deze pleisterlaag kan een mooi en egaal vlak plafond afgeleverd worden. In verlaagde plafonds kunnen lichtstraten of lichtpunten ingewerkt worden, zodat er geen storende elementen zijn.

Naadloze wand- en/of vloerafwerking

Muren afwerken met een decoratieve afwerking met een minimum aan naden of voegen, iedereen droomt ervan. Het kan. Dit kan zowel voor wanden als vloeren, ook meubilair kan hiermee afgewerkt worden. De oppervlaktes kunnen eventueel waterdicht behandeld worden voor in bv doucheruimtes. Dit alles met een minimum aan onderhoud.